Роналдо няма да уважи и наградите на ФИФА


Роналдо няма да уважи и наградите на ФИФА
Снимка: Getty Images/Guliver

2457 0

Тази вечер в Лондон ще бъде връчена наградата на ФИФА за най-добрия играч през изминалия сезон. Събитието ще се състои тази вечер в лондонската зала „Ройъл Фестивал Хол” и започва в 20,30 часа българско време,а тримата финалисти са Мохамед Салах, Лука Модрич и Кристиано Роналдо.

Също като на церемонията за Най-добър играч според УЕФА, и днес, Роналдо  ще пропусне галавечерта. Нито един играч на Ювентус няма да пътува за Лондон, тъй като това ще обърка плана за подготовка. "Бианконерите" имаха гостуване на Фрозиноне в неделя вечер, а в сряда пък приемат Болоня в междинен кръг. Marca твърди, че поне този път Роналдо от рано е уведомил организаторите, че няма да е част от награждаването.

Според медиите в Италия обаче не това е истинската причина за отсъствието на португалеца. Модрич вече веднъж победи Роналдо за ценен индивидуален приз, като бе обявен от УЕФА за Най-добрия играч в Шампионска лига. Тогава Роналдо явно бе получил предварителна информация за поражението и в последния момент отказа да уважи събитието. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички