Гатузо: Игуаин е по-добър от Роналдо, по-добър е от всички


Гатузо: Игуаин е по-добър от Роналдо, по-добър е от всички
Снимка: Getty Images/Guliver

1833 0

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че неговият нападател Гонсало Игуаин превъзхожда звездата на Ювентус Кристиано Роналдо. Бившият италиански национал дори смята аржентинеца за най-добрия нападател в света. "Кой е по-добрият в Серия А, Роналдо или Игуаин? За мен Игуаин е най-добрият нападател в света. Той е целеви играч и истински шампион, ние трябва максимално да се възползваме от неговите плюсове", коментира Гатузо. Аржентинецът се разписа в последните два мача на "росонерите".

"За да използваме максимално ефективно качествата на Игуаин, трябва да играем с вдигнати глави и да избираме правилните варианти. Ако принудим Игуаин много да се връща назад, ще му дойде до гуша и няма да може да се придържа към топката. Гонсало винаги е вкарвал много голове и сега ние трябва да създадем подходящите условия за това", каза още треньорът на Милан.

Игуаин премина в Милан това лято, след като Леонардо Бонучи се върна в Ювентус. Той вече има 2 попадения с червено-черната фланелка - 1 в Серия А и 1 в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички