Флорентино Перес: Реал е дом за Роналдо и Зидан


Флорентино Перес: Реал е дом за Роналдо и Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

1140 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се изказа ласкаво за бившата звезда на "белите“ Кристиано Роналдо, който напусна клуба в посока Ювентус през това лято за сумата от 112 млн. евро. На среща на управителния съвет на мадридчани той изказа благодарности за изкарания престой на "Сантяго Бернабеу“ както към португалския нападател, така и към бившия наставник на тима Зинедин Зидан.

"Той е най-резултатният футболист в историята на Реал Мадрид, както и велик предшественик на Ди Стефано. Той винаги е бил с основна роля в мачовете на клуба и за него ще се говори дълги години, от поколение на поколение. Роналдо е чудесен пример за всички, които са носили фланелката на Реал, благодарим ти Кристиано!“, заяви магнатът.

Относно Зидан, Перес отново не спести суперлативите си: "Още един от най-важните играчи в клубната история на Реал. Като треньор на тима той сътвори история, превръщайки се в една от легендите на този отбор, печелейки три последователни Шампионски лиги. Това е колкото дом на Роналдо, толкова и на Зидан“, завърши президентът на кралския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички