Реал Мадрид и още 5 отбора са обвинени от УЕФА за инциденти в Шампионска лига


Реал Мадрид и още 5 отбора са обвинени от УЕФА за инциденти в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

5174 0

УЕФА започна дисциплинарни процедури срещу шест клуба след изиграните двубои тази седмица в Шампионска лига. Реал Мадрид И Манчестър Сити също са сред тези тимове.

"Гражданите", както и Динамо Загреб бяха обвинени за хвърлени предмети от привържениците си, докато хърватският тим вероятно ще бъде наказан и за счупени седалки на „Етихад“ по време на успеха на „гражданите“ с 2:0 във вторник, съобщиха от Европейската футболна централа.

Реал Мадрид също няма да се размине със санкция, след като закъсня с началото на двубоя срещу Брюж, завършил 2:2, докато полузащитникът на белгийците Рууд Вормер, който бе изгонен за два жълти картона, използва нецензурен език към главния съдия на срещата Георги Кабаков.

Олимпиакос бе обвинен в издигането на банер с надпис, който УЕФА осъди като расистки при поражението на гръцкия тим в Белград от Цървена звезда с 1:3. Те бяха обвинени и в забавянето на първия съдийски сигнал на срещата. „Звездашите“ бяха обвинени в неприемливото поведение на петима свои играчи, включително две резерви, които получиха официални предупреждения.

Същевременно, за първи път в своята славна история, "белия балет" не съумява да спечели нито един от първите си два мача в Шампионска лига. Това се случва в юбилейното 50-то участие в Европа за тима. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички