Потвърдено: Мохамед Салах няма да играе срещу Барселона


Потвърдено: Мохамед Салах няма да играе срещу Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2027 0

Остават броени часове до един от най-чаканите мачове за сезона, а новините около него не спират да валят. Последните информации преди сблъсъка от полуфиналите на Шампионска лига обаче едва ли ще се харесат на привържениците на Ливърпул.

Голямата звезда на мърсисайдци Мохамед Салах със сигурност ще пропусне реванша срещу Барселона, а новината бе потвърдена от мениджъра на "червените" Юрген Клоп на пресконференция по-рано днес. Това е поредният изключително тежък удар по амбициите на Ливърпул за успешен завършек на кампанията.

Египтянинът удари главата си при визитата на Нюкасъл през уикенда, след което бе изнесен на носилка от терена. Нападателят рухна на терена, осъзнавайки, че тази травма може да постави преждевременно край на сезона за него, а с това и да не успее да помогне на своя отбор в битката за титлата на Англия и Шампионска лига.

Освен Салах, Роберто Фирмино и Наби Кейта също се очаква да пропуснат големия мач срещу Барселона. Така на практика шансовете на мърсисайдци да сътворят чудотворен обрат на "Анфийлд" изглеждат все по-малки, а Юрген Клоп ще трябва да изготви съвсем нов план за нападението на отбора, където може да разчита единствено на Садио Мане от титулярните нападатели.

Междувременно привърженици на Барселона събират подписи за изваждането от игра и на третия нападател от знаковото трио на мърсисайдци - Садио Мане. Каква е причината - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички