Помните ли, че Барселона профука три гола аванс само преди година?


Помните ли, че Барселона профука три гола аванс само преди година?
Снимка: Guliver/GettyImages

2496 0

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде припомни на играчите си, както и на феновете, че полуфиналният сблъсък с Ливърпул все още не е приключил, независимо от гръмката победа с 3:0 над английския тим на "Камп Ноу". Испанецът припомни, че само преди година каталунците имаха аванс от 3 гола спрямо Рома, но в последствие отпаднаха от италианския тим след 3:0 на "Олимпико".

"'Понякога съперникът доминира над теб и трябва да умееш да се справиш с това. Беше ни трудно, но вкарахме три гола и се надяваме да не загубим преднината си в реванша. Ливърпул притежава голяма класа, остават още 90 минути. Знаем какво ни очаква. Миналата година имахме аванс от три гола след първия четвъртфинал, но отпаднахме от Рома. Интригата е жива, а Ливърпул ще направи живота ни труден", убеден беше Валверде след края на мача.

"На почивката внесохме някои корекции, които ни помогнаха през второто полувреме. Знаем на какво е способен Меси, но той не спира да ни удивлява. Лео е нашият капитан, той е човекът, който сменя ритъма на игра. Днес отново неговите ходове решиха мача и ни изведоха до победата. Прекият свободен удар беше далеч от вратата и не знаех дали Меси ще стреля. Нямам представа как го прави, но винаги успява да блесне точно тогава, когато най-много имаме нужда от това", отсече Валверде за представянето на Бълхата. Оказа се обаче, че прекият свободен удар на Меси не е само плод на гений, но и неточности в стената на Ливърпул (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички