Почетино: Останете спокойни, накрая се изморихме и леко се предадохме

Миналогодишният финалист в Шампионска лига - Тотнъм, записа един от най-тежките си мачове в цялата история на клуба. "Шпорите" бяха разгромени и унижени в собствения си дом от баварската машина - Байерн Мюнхен. Мениджърът Маурисио Почетино призова най-вече за спокойствие.

"След такъв резултат трябва да останем спокойни, с викане и караници нищо няма да се получи. Всички знаем как се чувстваме - много разочаровани. В последните 10 минути, когато допуснахме 3 гола, сякаш се изморихме и леко се предадохме. Разбира се, че сме разочаровани. Чувствам се толкова зле, че допуснахме 7 гола. Трудно е, но трябва да се справяме с такъв тип ситуации" - сподели Почетино.

Всички резултати и голмайстори в Шампионска лига (01.10)

Днес стартира вторият кръг в груповата фаза на Шампионска лига. Като най-интересен считан сблъсъкът между Тотнъм и Байерн (Мюнхен), който обаче з...

Припомняме, че мачът завърши 7:2 в полза на Байерн, а над всички бе 24-годишното крило Серж Гнабри, който се отчете с 4 попадения. A преди дни излезе любопитна информация, според която именно Почетино "вкарва" напрежение в съблекалнята на Тотнъм. Вижте повече - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!