Напрежението в Тотнъм се реже с нож, а виновникът е изненадващ


Напрежението в Тотнъм се реже с нож, а виновникът е изненадващ
Снимка: Guliver/GettyImages

2179 0

Тотнъм продължава колебливото си представяне от началото на сезона и, въпреки че съумя да спечели с човек по-малко срещу Саутхямптън, в Англия продължават спекулациите за сериозни проблеми в съблекалнята. А най-голямата изненада е, че те може би са свързани с мениджъра Маурисио Почетино, пишат неделните издания на Острова. 

Както е известно, наскоро аржентинският мениджър коментира, че в отбора има напрежение, което трябва да бъде разрешено в най-скорошно време. Самите футболисти обаче са на мнение, че той е един от източниците на това напрежение, а причините за това са две. 

"The Sun" пише, че футболистите са загубили доверие у Почетино заради неспирните спекулации и очаквания той да замени Оле Гунар Солскяер начело на Манчестър Юнайтед. Втората голяма причина за проблемите по оста играчи - треньор е фактът, че специалистът отказа да продаде Кристиан Ериксен, на когото е било обещано да бъде продаден, след като категорично отказа да поднови договора си. Дори в момента датчанинът е недоволен, а това си личи от неефективността в играта му напоследък. 

Други издания на Осторва пък дори спекулират с информация, чиито корени са от няколко акаунта в Twitter. Слухът гласи, че ръководството на Тотнъм има набелязан заместник на Почетино - селекционерът на Англия Гарет Саутгейт. Междувременно дори Димитър Бербатов даде съвет на мениджъра на Тотнъм (какъв е той - четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички