Още три отбора продължават напред в Шампионска лига


Още три отбора продължават напред в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2652 0

Тази вечер още три отбора си спечелиха място сред най-добрите 16 на Стария континент! След като в предишния кръг Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен и Ювентус си осигуриха участие на 1/8-финалите на Шампионска лига, сега същото сториха и съставите на Реал Мадрид, Тотнъм и Манчестър Сити

"Кралят на Европа" си осигури място на 1/8-финалите още преди да изиграе своя мач, след като Брюж и Галатасарай не успяха да се победят в ранния мач от вечерта. Въпреки това "белите" играха достойно срещу ПСЖ и малко не им стигна да спечелят мача.

Вечерта за Жозе Моуриньо и неговия Тотнъм започна кошмарно, след като изостанаха с два гола на свой терен срещу Олимпиакос. Впечатляващ обрат в мача обаче върна "шпорите" както в играта, така и в турнира, класирайки ги за следващата фаза на турнира.

Манчестър Сити пък се задоволиха с равенство срещу Шахтьор на "Етихад", което им бе предостатъчно за класиране към следващата фаза на турнира - при това под №1 в групата си. Всички резултати и голмайстори от Шампионска лига може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички