Меси е доволен от още едно нещо, освен от победата срещу Интер


Меси е доволен от още едно нещо, освен от победата срещу Интер
Снимка: Getty Images/Gulliver

3699 0

Капитанът на Барселона - Лионел Меси, призна, че освен от победата срещу Интер е изключително доволен, че е успял да изиграе пълни 90 минути. От началото на сезoна аржентинецът е преследван от травми, като дори бе под въпрос дори и за двубоя с "нерадзурите".

"Уморен съм, но радостен, че за първи път този сезон успях да изиграя всичките минути. Липсва ми игрови ритъм, но съм щастлив от нашата победа. В момента не тренираме много, защото имаме по два мача в седмицата и не остава време. Чувствам се по-добре, когато играч и има повече мачове", заяви Меси след двубоя.

"Трябваше да спечелим този мач, тъй като сме в трудна група. Завършихме наравно в първия двубой и бе много вжно за нас да победим у дома. Задачата ни е да заемем първо място, но не е лесно да надиграеш Интер. Беше труден мач, особено първото полувреме. Те почти не оставят свободни зони между линиите. За щастие успяхме да изпълним задачата си. Победата е добър резултат", заяви още аржентинецът.

А какво мнение изрази наставникът на Интер Антонио Конте след двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички