Личната вендета, която остава в сянката на двубоя между Реал и ПСЖ


Личната вендета, която остава в сянката на двубоя между Реал и ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

2092 0

Предстои ни нов ден, изпълнен с множество емоции с марка Шампионска лига. Както вчера, така и днес ще станем свидетели на супердербита между отбори от световна класа. Безспорно днешните два топ сблъсъка са Атлетико (Мадрид) - Ювентус и ПСЖ - Реал Мадрид. На фона на тези имена и звездите, които изпълват и 4-те тима, сякаш незаслужено на заден план ще остане един личен двубой. 

Тази вечер Кейлор Навас се изправя срещу бившия си клуб и срещу "виновника" за края на периода му в Реал Мадрид - Тибо Куртоа. Двамата ще заемат своите титулярни места и за първи път ще се изправят един срещу друг. Малко над 100 метра ще разделят вратарите, които определено не са в прителски отношения.

Дали Кейлор Навас ще надделее в този своебразен сблъсък? Ще успее ли костариканецът да накара всички в Реал да съжаляват за продажбата му? И най-важният въпрос - кой ще излезе краен победител от мегасблъсъка ПСЖ - Реал? Всички тези неизвестни ще бъдат разгадани малко преди полунощ. Междувременно, стана ясно дали Еден Азар ще започне като титуляр тази вечер. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички