Лео Меси с фантастичен жест към фена, направил най-емблематичната му снимка


Лео Меси с фантастичен жест към фена, направил най-емблематичната му снимка
Снимка: Guliver/GettyImages

3599 0

Отзвукът от грандиозния обрат на Барселона срещу ПСЖ може и да отшумява, но никога няма да бъде забравен. Също така в историята ще остане и снимката, която беше направена на Лионел Меси, секунди след като Серхи Роберто отбеляза 6-ия гол, класирал "блаугранас" напред в Шампионска лига.

Докато всички гонеха Роберто по терена и буквално полудяваха, Меси се качи на рекламните пана, вдигна победоносно юмрук и просто се остави да усети цялата любов на "Камп Ноу". И този момент беше запечатан в тази уникална снимка:

Освен че тази снимка вече посреща всички пред "Камп Ноу", в понеделник Лионел Меси се срещна с човека, който е уловил този паметен миг - Сантиаго Гарсес.

Малко са тези, които знаят кой е фотографът - роден в Мексико, той се мести на 17 години в Каталуня и започва стаж в маркетинговия отдел на отбора. Оттогава насам той е на почти всеки двубой на каталунците, на които е фен от малък.

"Обожавам тази снимка. Обичам да снимам децата си, но това не може да се сравни с нищо друго. Тази картина събира цялата еуфория в този исторически момент. Меси е извън себе си и за цялото време, в което работех за клуба, не съм го виждал да изразява радостта си по подобен начин", казва щастливият фен пред Marca.

На срещата си с Меси той получи въпросната снимка в черно и бяло, която беше рамкирана. Разбира се, на нея имаше специално пожелание от Лео, който се снима с фена и неговото семейство.

Още ли мислите, че футболът е "просто игра"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички