ПСЖ извади късмет, защото ако Меси имаше ден, нещата щяха да са още по-зле


ПСЖ извади късмет, защото ако Меси имаше ден, нещата щяха да са още по-зле

2360 0

Френският шампион ПСЖ се превърна в посмешището на Европа, след като допусна пълен обрат в сблъсъка си срещу Барселона. След 4:0 в първия мач имаше малко съмнения за това, че парижани ще се класират, но те си организираха футболно самоубийство и загубиха с 6:1 на "Камп Ноу", превръщайки се в част от най-големия обрат в елиминационна фаза в Шампионска лига.

Дори в такъв момент обаче ПСЖ извади късмет. Защо? Защото Лео Меси беше фигурант, с изключение на момента, в който вкара от дузпа. Това мнение изрази и бившият треньор на тима Луис Фернандес, който е категоричен - ако Ла Пулга имаше ден, Барса е щеше да вкара 12 гола.

"В тази вечер най-добрият футболист в света не изигра най-добрия си мач. Барселона вкара шест гола, но ако Меси се бе представил на ниво, ПСЖ щеше да получи 12 гола във вратата си", коментира Фернандес.

"ПСЖ се представи изключително посредствено. Трябва да оставим на страна съдийските решения. ПСЖ имаше аванс от четири гола, а още на полувремето допусна два. Хората вярваха, че ПСЖ през тази година ще спечели Шампионска лига. След вечерта на „Камп Ноу“, те останаха потресени.

Много съм разочарован от представянето на ПСЖ. Отборът трябваше да излезе и да играе, както в първата среща, да се опитва да доминира и да търси отбелязването на голове. Не очаквах отборът да играе толкова глухо прибрано в защита. ПСЖ имаше проблеми в центъра на терена. Играчите не успяваха да задържат топката, да я изнесат в предни позоции и за това допуснаха шест гола. Пет от попаденията бяха отбелязани след ситуации в наказателното поле на Кевин Трап", отсече испанският наставник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички