Аржентински национал: Меси, махай се от отбора


Аржентински национал: Меси, махай се от отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

4636 0

Аржентинският национал Мариано Андухар посъветва Лионел Меси да напусне окончателно "гаучосите" и да не поглежда назад. Причината за това е поредната безумна порция критики, които Ла Пулга отнесе в родината си заради наказанието от 4 мача, което му беше наложено от ФИФА за обидни думи срещу страничния рефер по време на двубоя с Чили.

Вратарят на Естудиантес се е наслушал на глупостите по адрес на Меси и постави под въпрос оставането му в отбора.

"Защо му е на Меси да играе за Аржентина, въпреки че той го прави с голямо желание!? За да го освиркват отново ли? Мнозина се чудят защо в Барселона играта му е една, а в националния отбор - друга. Същите тези, които го критикуват, го молиха да се върне след Копа Америка. Това са хора, които не ценят какво имат, докато не го загубят", коментира Андухар.

Още в първата си среща без Лео Аржентина загуби от слабака Боливия с 0:2 и постави на карта класирането си за Мондиал 2018. В последните си 8 мача, в които звездата на Барселона не е на терена, "гаучосите" имат едва 1 победа на своята сметка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички