Къде да гледаме двубоя Интер - Барселона в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Интер - Барселона в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2563 0

Тази вечер започват битките от последния рунд в груповата фаза на Шампионска лига. В много от групите все още не са ясни отборите, които ще се класират към следващата фаза на най-комерсиалния клубен турнир.

Барселона обаче е категоричният победител в група F, след като има 11 точки, а преследвачите Борусия и Интер са с по 7. Последен е Славия (Прага) с 2 пункта. Битката е за второто място, като задачата пред "нерадзурите" изглежда малко по-трудна, тъй като те приемат Барселона у дома. Двубоят е от 22 часа и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Max Sport 3.

Съдбата на второто място е в ръцете на Интер, като лидерът в Серия А има по-добри показатели в преките двубои с Борусия (Дортмунд). При победа, "нерадзурите" се класират без значение от мача в Дортмунд. При равен или загуба в Милано ще се надяват на подобен резултат и в другия двубой, за да продължат напред.

Очаква се треньорът на катаунците Ернесто Валверде да направи много промени в титулярния състав. Най-вероятно Лионел Меси, Луис Суарес и Серхио Бускетс ще почиват, с оглед на тежките мачове на тима до края на годината. Дори и липсата обаче на Лионел Меси в двубоя между двата тима не успокоява Антонио Конте, който е уверен, че каталунците ще играят освободено, а това никога не е добра предпоставка за съперниковия отбор. Какво още заяви Конте преди двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички