Клоп: 3:0 е добре, но това беше само първото полувреме


Клоп: 3:0 е добре, но това беше само първото полувреме
Снимка: Getty Images/Guliver

1148 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че класическата победа на мърсисайдци над Манчестър Сити в Шампионска лига за него е неочаквана. Немецът също така е на мнение, че отборът му не е бил на нужното ниво през второто полувреме.

Ливърпул поведе с 3:0 с голове до 31-ата минута на Мохамед Салах, Алекс-Окслейд Чембърлейн и Садио Мане, а след това отборът на Клоп демонстрира образцова игра в отбрана. "Гражданите" за първи път този сезон не нанесоха нито един удар в очертанията на вратата.

"Не сме очаквали такъв резултат, но Ливърпул трябваше да играе повече футбол през второто полувреме. Съперникът не създаде много голови моменти, но и ние не играхме както трябва. Този мач е единствено първата част, а 3:0 е добре. Първото полувреме бе идеално, именно така трябва да изглежда футболът. Знаехме нивото на Сити, но също така и нашето. Наистина се отбранявахме добре, но аз искам повече. Загубихме един играч заради травма (Мохамед Салах) и капитанът (Хендерсън) за жълти картони, което е неприятно. Мо каза, че се чувства добре, но предстои да проверим неговото състояние", коментира Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички