Капело и Пирло яхнаха вълна от критики към играта на Ливърпул


Капело и Пирло яхнаха вълна от критики към играта на Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

6037 0

Интересно, но факт - в Италия изглеждат най-недоволни от триумфа на Ливърпул в Шампионска лига. Две от големите легенди на Ботуша - Фабио Капело и Андреа Пирло, разкритикуваха сериозно начина на игра на тима в заключителната среща с Тотнъм, а освен това насочиха основните си упреци към играча, решил всичко в срещата - Дивок Ориги.

"Ориги игра ужасяващо. Влезе от скамейката с някакво отношение, което не отива на толкова важна среща като финал в Шампионска лига. Ако не беше отбелязал гол, със сигурност трябваше да го сритат за поведението му", каза Пирли, на което Капело отговори с простото, но пределно ясно: "Съгласен съм".

Към критиките, описани от Sky Italia, се присъедини и Алесандро Костакурта, който беше резерва във финала, в който Ливърпул обърна Милан от 0:3 до 3:3 и спечели след дузпи. 

"Никога не съм виждал фаворит да играе толкова слабо във финал на най-комерсиалния клубен турнир. Никога! Нямаше темпо, нямаше качество, нямаше Ливърпул", изказа се бившият италиански защитник. А на какво отдаде Почетино загубата от Ливърпул четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички