Буфон към съдията: Като нямаш сърце, по-добре само гледай и яж чипс


Буфон към съдията: Като нямаш сърце, по-добре само гледай и яж чипс
Снимка: Guliver/GettyImages

5568 0

Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон беше разбираемо бесен  след края на срещата на "старата госпожа" срещу Реал Мадрид. Италианският хегемон се добра до така нужното 3:0 в Мадрид, което пращаше мача в продължения, но буквално в последните секунди на срещата беше отсъдена спорна дузпа за Реал, която беше точно реализирана от Кристиано Роналдо.

В своя гняв Буфон скочи срещу съдията заедно с цялата селекция на Ювентус, а Майкъл Оливър не се посвени и му показа директен червен картон. След края на мача вратарят беше категоричен, че дузпа в този момент не може да бъде свирена, а реферът няма сърце, а "кофа за боклук" в гърдите.

"Това бе най-много 1/10 дузпа. Знам какво видя съдията, но това бе доста спорен момент. В никакъв случай не може да се говори за 100% дузпа. Не може при подобен спорен момент в 93-ата минута да дадеш дузпа, при положение, че за нас не бе отсъдена доста по-чиста дузпа в първия мач. Отборът се раздаде докрай, но не може един човек така да унищожи мечтите ни с подобно спорно решение в края", категоричен беше капитанът на "старата госпожа".

"Това означава, че той няма сърце в гърдите си, а някаква кофа за боклук. Щом нямаш сърце да излезеш с достойнство на този стадион в този мач, по-добре гледай срещата от трибуните с жената и децата и пий един Спрайт. Не може по подобен начин да унищожаваш мечтите на един отбор. Може да съм казал всичко на съдията в онзи момент, но той трябва да разбере какво бедствие причини. Когато не можеш да издържиш на напрежението и нямаш куража да вземеш правилното решение, по-добре си стой на трибуните и яж чипс", категоричен беше Буфон след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички