450 смъртни заплахи са отправени към Нагелсман след отпадането от Виляреал в Шампионска лига


450 смъртни заплахи са отправени към Нагелсман след отпадането от Виляреал в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1747 0

Треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиан Нагелсман, е бил обект на 450 смъртни заплахи след неочакваното отпадане на 1/4-финалите в Шампионска лига от отбора на Виляреал. Това съобщава самият той, добавяйки, че майка му също е била обект на насилие. Нападките са били под формата на лични съобщения в "Инстаграм" профила на наставника. 

"Не се справям с критиките добре. Ситуацията е различна с 450 смъртни заплахи в "Инстаграм". Всъщност получавам подобни мейли след всеки мач, независимо дали печелим, или губим", коментира специалистът, който заяви, че не им обръща внимание и трие агресивните съобщения.

"Ясно е, че много хора искат да ме убият, но сега нападат и собствената ми майка, нямаща нищо общо с футбола и отпадането. Малко е шантаво, но, ако обръщам внимание на това, няма да мога да свърша работата си.

Как да се справя с това ли? Изобщо не ме интересува. Хората да пишат каквото искат, но да премислят малко преди това. Не мога да го разбера", завърши германецът. 

Пред "баварците" остава утехата с титлата в Германия. Те са все по-близо до нея с 9 точки пред втория Борусия и оставащи 5 мача до края на първенството. Нагелсман си пожела осигуряване на титлата още в следващите 2 двубоя за неговия тим. 

Наставникът на Байерн може да бъде една идея по-спокоен за предстоящия сезон, след като главният мениджър в отбора заяви, че звездата в нападение Левандовски остава

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички