Капитанът на Лудогорец: Арсенал е много силен, но...


Капитанът на Лудогорец: Арсенал е много силен, но...

1682 0

Капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков, изрази благодарност за респекта, който Арсен Венгер показа към българския шампион. Това стана на пресконференция преди двубоя между "орлите" и Арсенал в Лондон, който ще може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

"Приятно е когато голям специалист признава класата на нашия отбор. Ние обаче се изправяме срещу изключително стойностен отбор", каза българският национал.

"Притеснения нямам. Има голямо вълнение. Ще играем срещу силен отбор на страхотен стадион. Всеки футболист мечтае за такива мигове. Арсенал е един от отборите, които играят най-силен футбол в Европа. Това е отбор, който може да играе своя стил и срещу Барселона - много движение и пасове.

КОЙ Е НАЙ-ОПАСНИЯТ ИГРАЧ НА АРСЕНАЛ, С КОЙТО ЛУДОГОРЕЦ Е ЗАДЪЛЖЕН ДА СЕ СПРАВИ?

"Нашият стил наподобява техния, но мащабите са различни. Удоволствие за нас е да се изправям срещу тях".

Дефанзивният халф беше категоричен, че Арсенал е изключително силен отбор, но Георги Дерменджиев е направил сериозен анализ и е открил грешки, които "артилеристите" често допускат.

"Отбори като Арсенал имат малко слаби страни, но ги имат. Старши треньорът ни е запознал детайлно с техния отбор. Мисля, че със себераздаване, повече концентрация и малко късмет имаме всички шансове да се представим достойно", сподели Дяков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички