Реал Мадрид громи у дома, но Роналдо пак остава недоволен


Реал Мадрид громи у дома, но Роналдо пак остава недоволен
Снимка: Guliver/GettyImages

1349 0

Реал Мадрид продължава силното си представяне на "Сантяго Бернабеу" в Шампионска лига, след като съвсем очаквано разгроми Легия Варшава у дома с 5:1.

Все пак изненадите в мача бяха 2. Полският отбор вкара първия си гол в турнира, след като инкасира две тежки поражения на 0 до момента. Другата сериозна изненада беше, че Кристиано Роналдо не отбеляза нито един гол, но за сметка на това се отчете с две асистенции.

Реал Мадрид започна вихрено двубоя и още до 20' водеше с 2:0. Бел направи индивидуален пробив отдясно на нападението, нахлу в наказателното поле и стреля по диагонала за 1:0 в 16'.

Само 4 по-късно резултатът беше удвоен - Бензема навлезе в наказателното поле и пусна за Марсело, който стреля силно с левия си крак. Топката рикошира в Яодловиец и се озова във вратата - 2:0.

Само две по-късно обаче Варан направи страхотна глупост и подари дузпа на гостите - Радович изпълни точно и вкара за 2:1.

До края на полувремето разликата беше възстановена - Роналдо получи в наказателното поле и комбинира с пета към Асенсио. Дебютанът в турнира стреля силно и реализира за 3:1.

През втората част Реал Мадрид значително намали темпото, а Роналдо се съсипа да изпуска положения в полза на "белия балет".

В 68' резервите на Реал Мадрид Мората и Лукас изковаха 4-ия гол. Мората напредна по крилото и центрира отлично в наказателното поле, където Лукас с прострелен удар вкара за 4:1.

В 84' беше фиксирано крайното 5:1, когато Роналдо асистира на Мората за втория гол на юношата на клуба в тазгодишното издание на Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички