Заради Иван Бандаловски: Талант на Фейенорд с провалена кариера, сега продава пилета


Заради Иван Бандаловски: Талант на Фейенорд с провалена кариера, сега продава пилета
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

24099 0

Бивш талант от школата на Фейенорд обвини бившия национал Иван Бандаловски в това, че частично е провалил кариерата му. Бившият футболист, който е имал талант колкото съотборниците си Райън Бабел и Ибрахима Афелай, в момента произвежда и продава пилешки бутчета и бургери.

Къде е вината на българина?

Бившият младежки национал, чието име е Дион Дикхоф, е очаквал да дебютира в първия тим на Фейенорд, но това не се е случило, тъй като клубът е привлякъл българина, а за него са били платени "много пари".

"По това време младежите на Фейенорд имаха много малки шансове. Много играчи бяха привлечени отвън. Например взеха внезапно българин за десен бек, където играх през последните години. Името му беше Иван Бандаловски.

Той не беше необходим на първия и втория тим, така че трябваше да играе при младежите. Той струваше много пари и трябваше да печели минути. Моят треньор Хенк Фрейзър нямаше избор и ми каза честно. Все още го оценявам.

"Отхвърлена и твърде скъпа покупка от България"

Но, разбира се, наистина ми пречеше. Вече никой не е чувал за Дион Дикфох, но и за Бандаловски също. Това боли. Десет години обучение на млади хора трябваше да направят място за една отхвърлена, твърде скъпа, импулсивна покупка от България", избухва той пред soccernews.nl.

След сезона, в който е привлечен Бандаловски, на Дикхоф му е казано, че за него няма място във Фейенорд 2. Така се озовава в Дордрехт. Днес той е на 37 години и е производител на пилета.

Бизнесът с пилета

"Ако не получиш шанс, талантът не ти е от полза. След като приключих с футбола, вече имах бизнес план в главата си. По време на една ваканция в Испания посетих известен пилешки ресторант в региона и видях стотици пилета, които се въртят на шиш едновременно. Мислех, че е страхотно да се види. И аз това исках", споделя нидерландецът. Неотдавна Венци Стефанов заяви, че Бандаловски няма достатъчно "акъл"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички