Бившият национал на България Иван Бандаловски е подсъдим с Георги Семерджиев?


Бившият национал на България Иван Бандаловски е подсъдим с Георги Семерджиев?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

29337 0

Според публикация в "Телеграф", наскоро отказалият се от футбола Иван Бандаловски е подсъдим за нанесен побой в столичния квартал "Хаджи Димитър", заедно с Георги Семерджиев - юношата на Левски, който уби две жени в центъра на София.

Случаят е отпреди 10 години и тогава е нанесена средна телесна повреда на възрастен мъж. Потърсен за коментар от изданието, Бандаловски е заявил следното:

"Няма нищо такова. Не ме притеснявайте. Няма какво да коментирам".

Твърди се, че делото все още е на първа инстанция, а точно след деня на катастрофата (6 юли) Семерджиев и Бандаловски е трябвало да отидат на поредното заседание.

Процесът е отлаган многократно през годините заради неявявания на един от двамата подсъдими, а съдебният състав също е бил сменян.

35-годишният Иван Бандаловски спря с футбола официално на 29 май, когато написа емоционално послание в социалните мрежи. В кариерата си е носил екипите на ЦСКА, Берое, Литекс, Ботев Пловдив, Локомотив София, Верея и Царско село. Зад граница се е подвизавал в Партизан, Анортозис Фамагуста и Льовен. Той има и 19 мача за националния отбор на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички