"Горд съм": За разлика от Спас Делев, бивш негов съотборник носи ЦСКА в сърцето


"Горд съм": За разлика от Спас Делев, бивш негов съотборник носи ЦСКА в сърцето
Снимка: Ceco Dimov / LAP.bg

45711 0

Бившият футболист на ЦСКА - Спас Делев, който и без това през годините си навлече гнева на "червените" фенове, окончателно бе зачеркнат от тях в неделя вечер.

Какво се случи?

"Червените" изиграха последния си мач в своя дом - стадион "Българска армия", в познатия му вид. Съоръжението ще претърпи така очакваната си реконструкция.

НЕ Е ИСТИНА: Колко пари е поискал Спас Делев от ЦСКА?

Пред погледите на над 20 000 запалянковци в Борисовата градина възпитаниците на Нестор Ел Маестро допуснаха поражение с гол в 18-ата минута на продължението. Той бе дело именно на Делев, който освободен от всякакви задръжки, застана пред Сектор "Г" и заедно със съотборниците си подразни "армейските" запалянковци.

Стигна се до много грозни сцени, физическа саморазправа и пострадали. От трибуните ехтяха нецензурни скандирания по адрес на бившия "червен" футболист, който обаче изглежда не се жегна. На излизане от терена след мача не пропусна отново да се заяде, а в интервю по-късно определи ЦСКА като минало.

На другия полюс

В пълна противоположност на това бяха други състезатели от близката и по-далечната история на 31-кратните шампиони, които през сълзи изгледаха последния двубой на "Армията".Христо Стоичков, Христо Янев, Джони Велинов, Димитър Якимов и ред други бяха заели своите места на трибуните. Сред тях бе и Иван Бандаловски.

Бившият съотборник на Делев при "червените" използва социалните мрежи, за да си вземе "довиждане" със своя втори дом. "Горд съм, че имах честта да извеждам с капитанската лента и нося свещената фланелка на ЦСКА на този легендарен стадион", написа той, а под публикацията "заваляха" позитивни коментари.

С действията си Спас Делев задмина и то с огромна разлика дори Кирил Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички