Валери Божинов се завръща на Балканите


Валери Божинов се завръща на Балканите

1306 0

Българският нападател Валери Божинов е пред завръщане на Балканския полуостров, след като Mozzart Sport разкри, че той е пред трансфер в Партизан. 

Изданието пише, че нападателят, който е свободен агент може да подпише с "гробарите". Не за пръв път името на Божинов се свързва с Партизан. В предишната ситуация той бе ухажван от тогавашния президент Драган Джурич, но тогава не не стигна до разбирателство между двете страни.

Сега също не е сигурно, че българинът ще бъде привлечен, тъй като той не е първи избор за селекцията на Партизан. Клубът първо ще опита да намери по-млад и перспективен играч. Ако не успее, тогава ще се насочи към Божинов.

За последно Валери игра с екипа на Тернана в Серия "Б" на Италия. От клуба обаче не му предложиха нов договор и той е свободен агент. 

При условие че заиграе с екипа на Партизан, Божинов ще стане съотборник с Иван Бандаловски, който премина там през зимата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички