Валери Божинов в тайна връзка с фолкаджийка №1


Валери Божинов в тайна връзка с фолкаджийка №1

2851 0

Валери Божинов е забил фолк певицата Преслава, пише "Всеки Ден". Изданието твърди, че футболистът и изпълнителката редовно били засичани да си бъбрят сладко-сладко в тежкарски столични ресторанти. Те обаче никога не разменяли по-интимни ласки. Миналата седмица двамата били засечени заедно за последен път.

На рандевуто тогава Преслава довела и свой близък приятел с прякор Шарения, който е половинка на нейна приятелка. Именно той заведе добричлийката преди време на кратка екскурзия в Дубай. Свидетели се кълнат, че по време на срещата певицата всячески се опитвала да впечатли Валери. Въпреки че навън валяло дъжд и не било особено топло, тя се била барнала в доста разголена предизвикателна рокличка. Нейни приятелки издават, че преди вечерята звездата изкарала два часа в козметичен салон за прическа и разкрасителни процедури.

След срещата Валери закарал певицата до Пловдив, където тя имала участие същата вечер. Той обаче не останал в дискотеката, а се прибрал в София.

Според клюката Божинов и Преслава не искали да разкриват връзката си публично, защото се страхували от реакцията на бившия приятел на звездата - Георги Станоев-Бирмата. Милионерското синче е известен с това, че не успява да владее нервите си, нито пък юмруците си, пише "Всеки Ден".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички