В Турция са категорични: Рикардо Куарешма ще заиграе със Страхил Попов


В Турция са категорични: Рикардо Куарешма ще заиграе със Страхил Попов
Снимка: Guliver/GettyImages

4626 0

Бившият португалски национал Рикардо Куарешма е близо до завръщането си в Турция, като подобна стъпка би го събрала с бивш национал, но на България. Според www.medyatava.com, 38-годишният футболист проявява интерес към присъединяване към Юмраниеспор, където се подвизава и Страхил Попов.

Играчът е свободен агент от юни месец насам, като в родината му смятаха, че тоя ще се завърне окончателно в страната, за да приключи кариерата си в местен клуб. Играчът обаче е на друго мнение и ще се опита да играе до 40-годишна възраст. 

Куарешма има седем сезона в два периода в турската Суперлига с екипите на Бешикташ и Касъмпаша в периода 2015-2020, докато след това се присъедини към Витория Гимараеш за две кампании.

Освен Юмраниеспор, който е опция номер 1 за крилото, друг истанбулски клуб – Фатих Карагюмрук също има интерес. Тяхната оферта обаче е на по-ниско финансово ниво и пристигнала по-късно при мениджърите на футболиста.

38-годишният бивш футболист на Барселона, Порто, Интер Милано и Челси записал 80 мача и 10 гола за националния тим на родината си, като за последно бе повикан от Фернандо Сантош през 2018-а година.

Българският защитник Страхил Попов пък премина в Юмраниеспор в последния ден на трансферния период там – на 8-и септември, след като последните година и половина прекара в Ейюпспор.

Вижте кой български тим проявяваше интерес към родния играч!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички