В Сърбия съжалиха, че Божинов вече не е с Николета (СНИМКИ)


В Сърбия съжалиха, че Божинов вече не е с Николета (СНИМКИ)

6740 0

В Сърбия Валери Божинов е една от най-обсъжданите теми в момента, след като снощи българският нападател подписа договор с Партизан за две години.

"Blic.rs" пък побърза да направи очерк на връзките на преминалия през една дузина отбори футболист, като медията се спря на доскорошната му половинка - Николета Лозанова.

От изданието изказват искреното си съжаление, че манекенката няма да бъде част от феновете по трибуните.

"Валери за съжаление пристигна в Белград без своята жена. Пардон, бивша жена Николета Лозанова. Двамата са разведени от няколко месеца, което означава, че красивата манекенка няма да дойде на стадиона. Така и стадионът няма да има допълнителна причина, за да бъде пълен, и Божинов и компания ще трябва да покажат добри умения с футболната топка, за да задържат запалянковците на стадиона", пишат в "blic.rs".

Колегите от сръбската медия припомнят, че преди Николета Лозанова Валери е имал връзка и с Алисия, като и от двете има по едно дете.

В заключение се отбелязва, че Божинов има връзка с жена от Благоевград, която в момента работи в София. Така двамата ще са по-близо от всякога, тъй като разстоянието София - Белград е под 400 километра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички