Божинов отклонил супер оферти, за да играе в новия си тим


Божинов отклонил супер оферти, за да играе в новия си тим

1712 0

Старши-треньорът на Партизан Зоран Милинкович засипа с похвали новото попълнение Валери Божинов, подчертавайки човешките му качества. Наставникът разкри, че Божинов е имал много солидни предложения от Азия, но в крайна сметка е предпочел да играе с Партизан в опита на тима да влезе в Шампионска лига.

"Валери притежава всички необходими качества, за да играе във велик клуб, какъвто е Партизан. Това показва досегашната му кариера с над 40 мача за България. Няма никакво съмнение, че той е класен състезател и ще е чудесно попълнение за нас", категоричен е Милинкович.

"Божинов ни се понрави не само с футболните, но и с човешките си качества. Той имаше оферти и от по-богати отбори от Азия, но избра да остане в Европа.

Убеден съм, че Валери може много да помогне на младите ни таланти. Например Иван Шапонджич би могъл да научи доста от него, особено ако в някои мачове мачове играят заедно.

Знам, че по адрес на Божинов има и злонамерени коментари, свързани най-вече с това, че през последния сезон е играл в Тернана, но истината е, че Валери има голяма кариера", завърши наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички