Божинов се събудил с желание да играе за Партизан


Божинов се събудил с желание да играе за Партизан

1307 0

Валери Божинов говори тази вечер пред сръбските медии, след като беше официално представен като ново попълнение на шампиона Партизан.

"Бих искал да благодаря на Партизан, че ме потърси и ми даде възможността да играя за най-големия клуб в Сърбия", каза на сръбски Божинов. Той продължи след това на английски и обеща скоро да е на "ти" с местния език.

"Извинявам се за лошия ми сръбски, дайте ми един месец и ще го науча. Разберете ме, емоциите са големи, защото дойдох в един велик клуб."

Българският нападател разкри, че се е чул с Иван Иванов преди да подпише, както и това, че едва тази сутрин се е решил да подпише с Партизан.

"Иванов ми каза да не мисля изобщо, а да подпиша договор и да играя за най-добрия клуб в Сърбия, тъй като Партизан е като семейство."

"Тази сутрин се събудих и сърцето ми каза Партизан. Казах си. 'Валери, подпиши с Партизан'. Купих си билет, седнах в самолета и ето ме тук", каза Божинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички