Ужасяваща причина прекрати договора на Момчил Цветанов в Гърция


Ужасяваща причина прекрати договора на Момчил Цветанов в Гърция
Снимка: Lap.bg

2693 0

Бившият роден национал Момчил Цветанов се превърна в свободен агент преди началото на зимния трансферен прозорец, след като прекрати договора си с гръцкия втородивизионен Анагенисис Кардица по лични причини, пишат в южната ни съседка.

Причината за напускането на българина е здравословен проблем в семейството му, който налага той спешно да се прибере у нас, обобщава сайтът regista.gr.

"Анагенисис Кардица обявява прекратяване на договора по взаимно съгласие с футболиста Момчил Цветанов, съобразявайки се със здравословния проблем на член на семейството му, който не му позволи да продължи да живее в Гърция".

Бившият тим на Цветанов е на 4-о място във Втора лига на Гърция с 15 точки, на 1 от лидерите ПАОК II и Пансерайкос (Серес), докато АЕК Лариса запълва тройката. Българинът взе участие в общо 5 от 9 мача, в които се отчете с асистенция и жълт картон.

"Бихме искали да му благодарим за неговия принос и да му пожелаем всичко най-добро във футболната му кариера", се казва в официалното съобщение на "жълтите" от Кардица. 

Вижте повече за трансфера на Цветанов в Гърция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички