Шампион с Локо Пд спря трансфер на национал на България в Турция


Шампион с Локо Пд спря трансфер на национал на България в Турция
Снимка: Ivan Ivanov/ LAP.bg

2273 0

Родният мениджър и шампион с Лококомотив Пловдив Несим Нешадов е спрял трансфера на Момчил Цветанов в Турция. Чико, който в момента е национал, е бил спазарен с местен клуб.

Треньорът на въпросния отбор е гледал 4 мача на живо на Цветанов, като последният е бил 3:3 с Арда в Кърджали. В крайна сметка специалистът е решил да привлече футболиста след консултация с Нешадов, но миг преди сделката да бъде финализирана, Цветанов му е съобщил, че трансфер ще стане трудно.

„Той не постъпи мъжки. С него се бяхме разбрали едно, а стана съвсем друго“, обяви разочарованият Нешадов. „Пет дни се срещахме всеки ден, всичко бяхме уточнили – условия, показах му офертата и щях да преговарям със спорния директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо. Но след това спря да ми вдига телефона. Питах го дали има мениджър, за да го представлявам, а той каза, че с някакъв семеен приятел имат устна договорка. В крайна сметка се обадил на треньора и му каза, че аз не съм му агент. След това пък наставникът ми се обади и ми съобщи всичко. Без мен този трансфер не може да стане. Ако все пак иска сделката да стане факт, нека Цветанов се обърне към мен“, разкри шампионът с Локомотив (Пловдив) за 2004 г.

Само ще споменем, че Чико щеше да получава 10 пъти отгоре като заплата във въпросния тим.

„Той има договор с клуба си до края на 2021 г., но каза, че може да напусне още през лятото, защото имал договорка с президента да го пусне при добра оферта. Разберете – аз винаги искам да помагам на българските футболисти да отиват в по-богати отбори, където да получават по-големи заплати“, завърши Нешадов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички