Стоичков с рекорд за Гинес! Интервюира 30 легенди за 30 дни - ето част от тях:


Стоичков с рекорд за Гинес! Интервюира 30 легенди за 30 дни - ето част от тях:
Снимка: Getty Images

2960 0

Христо Стоичков вече усърдно работи за предстоящия Мондиал 2022, за който подготвя специални материали. Телевизионният гигант "Унивижън" е изпратил българската легенда на същинско "турне" в Южна Америка, в което ще има за цел да вземе над 30 интервюта за по-малко от месец, съобщава БЛИЦ.

Първата дестинация на легендарния нападател е Бразилия, откъдето стартира звездната му серия. Той вече интервюира Ромарио, снощи е говорил и с Бебето, а днес му предстои среща с невероятния Карлос Дунга. Любопитството буди и фактът, че Стоичков ще се види и с легендарния Роберто Ривелиньо, световен шампион с Пеле от Мондиала през 1970 година в Мексико.

След това Камата ще се отправи към Уругвай, където ще бъде посрещнат от Енчо Франческоли - идол за страната от средата на 80-те години.

Един от най-интересните моменти ще бъде в Аржентина, където легендата на Барселона ще говори с аржентинеца, "блестял" на Ботуша - Габриел Омар Батистута. Той е поканил българина в своята ферма, в която никога не е стъпвал журналистически крак, особено на чужденец.

"Ицо е направо готов за Гинес. Над 30 интервюта за по-малко от 30 дни. Рядко се случва. А и не е за вярване, че Батистута вика Ицо в имението си. Това е огромна чест", коментират пред медията от обкръжението на единствения българин, носител на "Златната топка".

Стоичков ще подари на всички, които интервюира, артикули от своята марка H8S, набираща все по-голяма скорост не само у нас, но и зад граница.

Вижте какво каза Ромарио за българина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички