Не е Неймар, Христо Стоичков посочи кой играч иска в Барселона


Не е Неймар, Христо Стоичков посочи кой играч иска в Барселона
Снимка: printscreen

2737 0

Бившият играч на Барселона Христо Стоичков даде своето мнение относно трансферните планове на каталунците. Според него ще е по-добре клубът да привлече Лаутаро Мартинес, не толкова да си върнат обратно Неймар. И за двамата има спекулации, че играят на "Камп Ноу".

"Лаутаро. Той е млад, талантлив, аржентинец. Знае как да играе с Меси, има много футбол в него. Той е страхотна инвестиция за бъдещето. Разполага с бързина, повратливост, техника и непримирим дух", заяви Стоичков.

"Не се съмнявам в качествата на Дембеле, Гризман, Артур, Де Йонг. В тях има бъдеще и трябва да им се даде време. Нужна е стратегия за изграждане на един отбор. Нищо не се гради от днес за утре. Убеден съм, че Коутиньо има качества. Той обаче беше поставен под огромно напрежение. Трябваше да замени Неймар. Всички фенове си го представяха като новия Неймар, но той има други характеристики. Беше принуден да играе на непривична позиция", допълни Стоичков.   Наскоро Стоичков оглави класация за най-добър в историята на Барселона, измествайки Лионел Меси (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички