Проблеми за Кирил Десподов, под въпрос е за следващия мач на Каляри


Проблеми за Кирил Десподов, под въпрос е за следващия мач на Каляри
Снимка: принтскрийн

1588 0

Българският нападател на Каляри Кирил Десподов е под въпрос за идния двубой със Сампдория от 25-ия кръг на Серия А. Според медиите в Италия вероятността Десподов да пропусне срещата е голяма.

Бившият футболист на ЦСКА е с болки в гърба, които ще му попречат да вземе участие в сблъсъка в Генуа. Това е и причината националът да пропусне последната тренировка на своя тим. Това е много тъжна новина за Футболиста на 2018г., тъй като се очаква именно срещу Сампдория да започне за първи път като титуляр.

Десподов влезе като резерва в мачовете с Милан и Парма. Фланговият футболист се включи отлично и накара медиите на Апенините да го обявят като надеждата към спасението на Каляри. Отборът му заема 14-ото място във временното класиране с актив от 24 точки, само 6 над зоната на изпадащите.

Кирил Десподов премина в Серия А срещу сума над 3 милиона евро и, въпреки че схемата на игра на Каляри не отговаря на най-силните му страни, той вече показа, че може да играе като втори нападател в схема без типични крила - предпочитаната от треньора Маран. Бълагринът получи още похвали за играта си, а за влиянието на Десподов върху представянето на Каляри четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички