Преслав Боруков си намери нов отбор, той не е Левски


Преслав Боруков си намери нов отбор, той не е Левски
Снимка: Туитър

5138 0

Вече бившият нападател на Етър - Преслав Боруков, парафира контракт с унгарския Залаегерсег. Договорът на играча е за 1+2 години, а в него фигурират доста добри клауза за играча.

Припомняме, че в този отбор пред години се състезаваше бившият футболист на ЦСКА - Велизар Димитров.

"Отказахме оферти от няколко държави поради различни причини- и заради лош спортен порект за момчето, или заради ниски финансови условия. В момента унгарският футбол е във възход, всичко се случва много позитивно. Особено след Евро 2020, в което унгарската столица беше домакин на мачове. А и унгарският национален отбор се представи доста добре, подкрепен от много фенове", заяви мениджърът на футболиста Антъни Раво.

"Задачата ни е Преслав да покаже качествата си в първенство като Унгария, което след Евро 2020 и след инвестициите на държавата, е наблюдавано много и е обект на интерес от големите клубове. Така че сега пред него задачите са да бележи голове и да развива качествата си за следващата стъпка в кариерата", каза още агентът на футболиста.

Два полски клуба- един от елита и един от Втора лига, както и клубове от Австрия и арабския свят са били отхвърлени от играча и неговия агент.

Преслав вече беше представен пред местните медии. През миналия сезон той вкара 12 гола в 31 мача с екипа на Етър (Велико Търново) в българската Първа лига и си спечели място в младежкия отбор на България, както и интерес от повечето отбори в елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички