Най-после! След два обрата Ювентус изстрада първа победа в Серия А


Най-после! След два обрата Ювентус изстрада първа победа в Серия А
Снимка: Getty Images

1184 0

Италианският гранд Ювентус най-после записа победа през новия сезон в Серия А, след като надви трудно Специя с 2:3 като гост в мач от петия кръг на италианското първенство. Победата обаче не дойде никак лесно за "бианконерите", които поведоха в резултата, но допуснаха пълен обрат, а след това се наложи на свой ред да обръщат мача.

В 28-ата минута Мойс Кийн изведе Ювентус напред в резултата, възползвайки се от подаване на Адриен Рабио. Само пет минути по-късно обаче Специя стигна до изравнителен гол чрез Емануел Гиаси. След почивката пък домакините се добраха до пълен обрат с гол на Жанис Антист.

В средата на полувремето Ювентус все пак изравни резултата чрез Федерико Киеза, който оползотвори асистенция на Алваро Мората. Шест минути по-късно Матайс де Лихт вкара трето попадение за "бианконерите"  в мача, с което отново ги изведе напред.

До края Специя не успя да отвърне на удара и Ювентус си осигури първа победа от началото на новия сезон в Серия А. "Старата госпожа" е с едва 5 спечелени точки от първите си пет мача, като заема 12-а позиция. Специя пък регистрира трето поражение през сезона и е на 16-о място с четири пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички