От Карлово до Италия - още един български талант бе привлечен във футбола на Ботуша


От Карлово до Италия - още един български талант бе привлечен във футбола на Ботуша
Снимка: Lap.bg

1794 0

Младият български талант Теодор Георгиев е поредният обещаващ роден играч, който се присъединява към тим от Ботуша. Той ще се подвизава за италианския клуб Имолезе през новата кампания, който се състезава в Серия С. Играчът е известен с качествата си като атакуващ полузащитник и вече тренира с мъжкия отбор на клуба, но първоначално се очаква да облече екипа на селекцията Примавера (юноши до 20 години).

Георгиев е започва кариерата си от родния Левски Карлово, като следват периоди в школите на Берое, Спартак Плевен и Ботев Враца. Именно при врачани и прави официалния си дебют в Първа лига, въпреки че основно получава доверие в дублиращия състав.

Неговият нов тим Имолезе играе в поток Б на Серия С, като стартира кампанията с успех над Александрия с 1:0. Днес пък отборът гостува на Лукезе, а за българина се очаква в най-скоро време да получава шансове за изяви. Роденият през 2004 година играч е висок, с добра физика и техника.

Теодор Георгиев не е карал проби, а италианците директно го привлякоха, като сделката се случи благодарение на мениджъра Антъни Раво от компанията Скаутинг тийм.

Вижте всички новини около българския национален отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички