Огромен скандал в Ла Лига: Президент на елитен клуб обвини футболен агент за счупен нос


Огромен скандал в Ла Лига: Президент на елитен клуб обвини футболен агент за счупен нос
Снимка: Getty Images

1133 0

Президентът на елитния испански Райо Валекано – Мартин Преса, е повдигнал обвинение към футболния агент Иван Гарсия, който бива обвинен в счупване на нос по време на преговорите за трансфер. Твърди се, че случаят е от миналия месец, когато се спекулираше около сделка за нападателя на Еспаньол – Раул де Томас.

Скандалът избухнал, когато станало дума за комисионата на мениджъра, който работи за агенцията ICM Stellar. Свидетели на екшъна веднага извикали полиция, която прекратила ексцесиите. Президентът на Райо Валекано се оплакал, че му е счупен носът и бил настанен в болница. Няколко часа по-късно се прибрал у дома, след като лекарите не открили сериозни травми.

И Де Томас, и Еспаньол бяха готови за трансфер това лято, но трансферният прозорец затвори на 1 септември без да се стигне до финализиране на сделката. 27-годишният испански национал ще се присъедини към тренировките на "пчеличките" в понеделник, но ще може да играе за новия си отбор едва от януари.

Де Томас, който премина през академията на Реал Мадрид, прекара две години под наем в Райо между 2017 и 2019 г., отбелязвайки 38 гола в 66 мача. Това доведе до преминаване в Бенфика, но испанският национал се завърна в Ла Лига с Еспаньол през 2020 г., където се отчете с 45 гола в 89 изяви.

Ето какво се случи на летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички