Емил Велев за Левски: 10 години не се сещат за мен, Стоянович да си хваща пътя


Емил Велев за Левски: 10 години не се сещат за мен, Стоянович да си хваща пътя

3584 0

Бившият треньор на Левски Емил Велев коментира ситуацията в клуба в момента. Кокала, който е и последният треньор, извел "сините" до титлата в България сподели мнението си за настоящия треньор Славиша Стоянович, както и за слуховете, че Станимир Стоилов може да се върне на Герена.

"Оправданията може би минават за по-широката общественост, но за хора, които разбираме от това нещо, няма как да стане. Мъри няма как да се върне в клуба. Аз може би съм вариант, но както виждате, вече десета година не се сещат за мен. Май няма значение кой ще е наставник. Тимът не играе нищо. Не виждам светлина в тунела.

Сега ще се започне отново някакво докарване на нови футболисти и махане на тези, които са играли до момента. И пак няма да стане нищо. Тези заигравки с публиката на Стоянович са изтъркана марка. Да си хваща пътя през границата и кой от къде е", споделя Велев пред "Тема Спорт".

В ЛЕВСКИ ПРИБРАЛИ СЕРИОЗНИ СУМИ ПРЕДИ МАЧА С БЕРОЕ

Емил Велев работи на "Георги Аспарухов" между 2002 и 2009 година. В първите си шест сезона той бе помощник, а след това пое 26-кратните шампиони за един сезон, в който донесе титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички