Манолев: Не исках да разстройвам Попов и краснодарските си приятели


Манолев: Не исках да разстройвам Попов и краснодарските си приятели

2897 0

Защитникът на Динамо (Москва) Станислав Манолев изрази съжаление от факта, че "синьо-белите" не успяха да спечелят мача с Кубан (Краснодар) като подарък за рождения ден на халфа Матийо Валбуена. Днес той става на 30 години.

Валбуена не взе участие в мача, тъй като продължава да се възстановява от операция.

"Поздравихме Валбуена за рождения му ден. Уви, не успяхме да му подарим три точки. В крайна сметка, неговото отсъствие е загуба. Но имаме и други големи играчи, които винаги са готови да заменят контузените. Трябваше да спечелим този мач, да вкараме още голове и да нямаме никакви проблеми. Но вместо това допуснахме два гола след прости грешки. Може да е имало умора, но не физическа, а по-скоро психологическа. Много мачове ни се събраха напоследък", коментира Манолев, цитиран от руско издание.

Българският национал призна, че мачът с Кубан не е бил обикновен за него по две причини - той игра в Краснодар до трансфера си в Динамо, а освен това негов съперник на терена бе съотечественикът му Ивелин Попов.

"Мачът срещу Кубан бе за мен по-емоционален от останалите. Все пак аз играх в Краснодар половин година, още имам много приятели там, с които ми бе приятно да се видя. На терена съперник ми бе Попов, с който заедно играем за националния отбор на България и сме приятели. Бях щастлив да отбележа първи гол за Динамо, макар че не исках да разстройвам краснодарските си приятели. Но това е футболът, направих каквото трябваше. Уви, този гол не ни помогна да спечелим", казва още бекът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички