Краев дебютира за новия си отбор срещу полуаматьори


Краев дебютира за новия си отбор срещу полуаматьори
Снимка: Getty Images/Guliver

1741 0

Бившата звезда на Левски Божидар Краев се очаква да запише официален дебют за новия си клуб в Нова Зеландия. Той ще получи игрови минути за Уелингтън Финикс в утрешния мач от 1/16-финалите на турнира за купата на страната срещу втородивизионния Дейвънпорт Сити Страйкърс.

Наставникът на тима Уфук Талай обяви, че Краев по всяка вероятност ще вземе участие срещу полуаматьорския съперник, но почти сигурно ще остане на резервната скамейка

Краев е с нас от твърде кратко време, така че не очакваме от него да започне като титуляр и да играе 90 минути, но ще опитаме да му дадем някакви игрови минути по време на мача", заяви Талай.

"Той е подложен на допълнителни натоварвания, тъй като има да наваксва с подготовката, за да догони съотборниците си, но в момента състоянието му изглежда добро и се адаптира доста бързо", допълни той.

Краев подписа договор за 2 години с Уелингтън Финикс. Той подсили новозеландците като свободен агент, след като договорът му с датския Мидтиланд изтече.

А ето по чий съвет той се премести в Нова Зеландия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички