Лудогорец среща "кошмара" на Моуриньо или "стар познайник" на плейофа за Шампионска лига


Лудогорец среща "кошмара" на Моуриньо или "стар познайник" на плейофа за Шампионска лига
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2713 0

УЕФА изтегли жребия за плейофите за груповата фаза на Шампионска лига. Така Лудогорец научи съперника си в следващата фаза на турнира, като преди това ще трябва да се справи с хърватския Динамо Загреб. "Орлите" ще трябва да се борят с победителя от двойката Будьо/Глимт /Жалгирис по пътя към най-комерсиалния европейски турнир!

Плейофните срещи ще се проведат на 16/17 август и 23/24 август, като в първия двубой българският шампион ще гостува на съперника си, ако отстрани Динамо Загреб в третия предварителен кръг. 

Сред другите варианти на "орлите" бяха турският Трабзонспор, победителят от двойката Ференцварош и Карабах, както и спечелилият дуела между Аполон Лимасол и Макаби Хайфа.

Норвежкият тим Будьо/Глимт се превърна в една от приятните изненади в европейските клубни турнири през миналия сезон, след като разби ЦСКА и Рома в Лигата на конференциите. "Зелените" пък са се изправяли срещу Жалгирис през 2017 г., когато изгубиха изненадващо гостуването си с 1:2, но в реванша победиха с 4:1 и успяха да продължат напред. 

Ето къде може да гледате първия мач между Лудогорец и Динамо Загреб!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички