Кирил Десподов се отдалечи още повече от Каляри, не попадна в групата за старта на сезона


Кирил Десподов се отдалечи още повече от Каляри, не попадна в групата за старта на сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

3686 0

Неприятностите за Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов в Италия продължават. Той не попадна в групата от 23-ма играчи на Каляри за старта на сезона срещу Киево.

В събота клубът представи всичките номера на фланелките на своите играчи, като №32 е за Десподов. Наставникът Роландо Маран обаче не взе Десподов в групата, което е ясен знак, че на този етап той не влиза в плановете на спортно-техническия щаб.

Десподов не попадна и в групата за последните контролни срещи на тима. Днес тимът на родния нападател приема състава от Верона в мач на елиминация от третия кръг за Купата на Италия. По-рано се появи информация, че той е желан от няколко клуба в Серия "Б", а също така и Източна Европа, като се очаква до седмица да бъде пратен под наем.

Както е известно, той премина в Каляри срещу 4 милиона евро през януари тази година, но изигра едва 101 минути в Серия А, най-вече заради честите контузии, които получаваше. Именно заради недобрата му физическа подготовка в Каляри са убедени, че ходът с отдаването под наем на българина е подходящ.

Самият Десподов коментира слуховете за това къде ще играе през следващия сезон - какво каза Десподов за бъдещето четете в този материал на SportLive.bg.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички