Как Бербо построи палат с кино в София и избра Монако


Как Бербо построи палат с кино в София и избра Монако
Снимка: БГНЕС

2812 0

Димитър Бербатов се кани да лапне няколко милиона лева от палата си в "Бояна". Звездата на Монако е решил да се раздели с луксозния имот, който построи за семейството си, тъй като планира да го устрои в Княжеството след края на активната си кариера, до която остават не повече от 3-4 години.

Стрелецът на монегаските, Елена и двете им дъщери обитавали триетажната сграда за няма и месец през лятото, докато татко Берба ползва почивката си между първенствата, информира "Уикенд". През останалото време луксозната постройка, която футболистът издигна на метри от Киноцентъра, пустеела празна. Отделно товарела футболиста с излишни разходи.

Макар да не живее в нея, той плащал ежемесечно заплати на няколко души, за да поддържат имота - на градинар, за да не буренясва огромният двор, на чистачка и на двама охранители, които да пазят къщата от набезите на столичните чораджии.

Наскоро Бербо споделил пред приятели, че се е изхвърлил със строежа и че палатът му е прекалено огромен - разположен е на терен от 3 декара. За строежа и обзавеждането бившият национал профука между 2 и 3 милиона лева. Построяването на палата се оскъпило доста заради разходите по покупката на мястото. Твърди се, че само за него нападателят е олекнал с близо 1 милион. Бербо се надявал да си възстанови харчовете до лев, тъй като бил сигурен, че къщата ще се продаде бързо и без пазарлъци само защото била негово притежание, информират запознати.

Най-голямата екстра в къщата на футболиста бил киносалонът на третия етаж, който се простирал върху 250 квадрата. "Целият е в черно. Таванът е със специален картон на дупки за по-добра акустика. Има прожекционен апарат, стереоуредби, мощни тонколони... Когато ги купува, бяха от възможно най-скъпите. Салонът е обзаведен с голяма композиция от мека мебел", твърдят близки до семейството, имали възможността да разгледат отблизо палата.

Първият етаж е с кухня, гостна и стая за гости. Има декоративна камина и джакузи. На втория етаж са спалните - една с размерите на цял тристаен апартамент за Бербо и Елена, и две детски стаи за щерките Деа и Елиа. Всички стаи са снабдени със самостоятелни гардеробни, тоалетни и бани. А в тази на родителите под френските прозорци с изглед към София имало и огромна вана. Всички бани били поръчани от Италия. Из огледалата в цялата къща пък имало вградени телевизори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички