Гол на Бербатов не стигна за победа на Монако срещу Бордо и съдията


Гол на Бербатов не стигна за победа на Монако срещу Бордо и съдията
Снимка: Getty Images/Guliver

2005 0

Гол на Димитър Бербатов не стигна за победа на Монако срещу Бордо и съдията в мача от втория кръг на френската Лига 1. Монегаските загубиха тежко гостуването си на стадион "Жак Шабан Делма" с 1:4, въпреки че поведоха в резултата. Бербатов игра много добре, разписа се в 45-ата минута за 1:0, но това не беше достатъчно. През второто полувреме в мача домакините получиха сериозна подкрепа от съдията и успяха да нанижат 4 безответни попадения във вратата на Монако. Две от тях бяха от дузпи, които бяха доста спорни. Третото пък падна след очевидна засада от поне метър.

Обратът през втората част от двубоя тръгна след една рискована, но доста сполучлива смяна, която направи треньорът на Бордо Вили Саньол. Той извади централния нападател Шейк Диабате и на негово място пусна плеймейкъра Ярослав Плашил. Той се включи отлично и 4 минути след подновяването на играта резултатът беше равен. Разписа се Диего Ролан. В 59-ата съдията даде първата дузпа, след като Уаби Хазри падна артистично в наказателното поле. Емилиано Сала вкара и резултатът стана 2:1. Шест минути по-късно 3:1 направи Ролан, който беше в засада, но реферите не я отсъдиха. Крайното 4:1 направи Хазри отново от дузпа, след като той самият беше съборен от вратаря Субашич.

След тази победа Бордо има пълен актив от 6 точки след първите два кръга на френската Лига 1 и се изравни на върха със Сент Етиен. Двата отбора имат и еднаква голова разлика - 5:1. Монако пък няма спечелена точка от началото на сезона след двете поредни загуби и е на предпоследното място с голова разлика 2:6.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички