Ивелин Попов донесе точка на Кубан в голов спектакъл


Ивелин Попов донесе точка на Кубан в голов спектакъл

12110 0

Кубан (Краснодар) записа четвърти мач без победа в руския шампионат, след като завърши наравно със Спартак (Москва) в мач от 12-ия кръг на Премиер лига. Двата тима си вкараха шест гола, а точката на Кубан донесе българският национал Ивелин Попов, който се разписа от дузпа.

Попов започна титуляр и остана на терена през целия мач.

Сердар Тасчи изненада неприятно домакините от Кубан в 11-ата минута, като авансът на Спартак се запази до почивката. Това бе първият гол на защитника за московския тим. В 48-ата минута Секу Олисе върна Кубан в мача, а 8 минути по-късно бившият играч на ЦСКА (Москва) се разписа за втори път във вратата на Ребров за 2:1.

Шведският халф на Спартак Ким Шелстрьом върна гостите в играта, реализирайки в 61-ата минута. С негов гол в 65-ата минута московчани отново поведоха, за ужас на феновете в Краснодар.

Тогава дойде моментът на Ивелин Попов. В 68-ата минута Кубан получи правото да изпълни дузпа за игра с ръка на Тасчи. Българският национал застана зад топката и с мощен шут заби топката в левия ъгъл на Ребров за 3:3.

Спечелената точка остави Кубан на четвърта позиция с 21 точки в актива. Спартак се изкачи на шеста позиция с 2 по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички