Ивелин Попов: Целта на Кубан е Лига Европа


Ивелин Попов: Целта на Кубан е Лига Европа

2395 0

Българският национал Ивелин Попов даде интервю за „Спорт Експрес“, в което коментира целите на клубния си тим Кубан в първенството.

"Нашата главна цел е да играем в Лига Европа през следващия сезон. Ще се постараем да спечелим мястото си в турнира чрез шампионата, но и чрез Купата. Да, след възобновяването на първенството и паузата за националите ние не показваме уверена игра и загубихме важни точки. Класирането ни в момента не е много лошо и ще се постараем в следващия мач да се представим на ниво. Освен това, по време на паузата много от футболистите ни бяха в своите национални тимове. Пропътуваха много километри и играха допълнително и мисля, че това също оказа влияние", коментира Попов.

Той говори и за предстоящия осминафинален мач в турнира за Купата на Русия срещу Тосно.

"Провеждаме качествена подготовка за турнира за Купата на Русия, защото се отнасяме много сериозно към него. Той е важен за нас. За Тосно мога да кажа, че е добър отбор, който играе добре в първенството. Треньор там е Николай Костов, който е българин и се познаваме с него. Предстои ни труден мач", сподели българинът пред руското издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички