Ивайло Петев: Тръгвам си горд от Босна, борих се като лъв


Ивайло Петев: Тръгвам си горд от Босна, борих се като лъв
Снимка: принтскрийн

1316 0

Вече бившият селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев не скри емоциите си и изненадата, че договорът му не бе подновен. Българският специалист бе гост в едно от най-известните предавания в Босна - "Централен дневник", където сподели своите впечатления от престоя си при "драконите".

Петев заяви, че не знае каква е причината да бъде уволнен и кой е взел това решение. "Тръгвам си горд от това, което сме направили. Борих се като лъв, за да променя образа който беше в началото. Създадохме фантастична атмосфера с играчите и затова постигнахме такива резултати в Лигата на нациите! Каквото беше целта, мисля, че я постигнах-  чисто спортно-технически. Пак казвам, останах изненадан, но така са решили. Не ми е за първи път".

Петев допълни, че играчите са го подкрепили и че отношението им към него е голямата награда. "Те са страхотни играчи. Трябва да разбираш работата си и да си честен. Това видяха в мен. Гордея се с това, което направихме. Напускам Босна горд".

По повод твърдението, че има политическа намеса в босненския футбол, Петев добави: "Не се интересувам от това. Аз съм професионалист. Жалко е, ако това е така". Специалистът бе категоричен, че никой не му се е бъркал при избора на играчи". А до какви скандали бе довело присъствието на Петев начело на балканския тим - припомнете си в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички