Христо Крушарски засипа със суперлативи Ивайло Петев и го покани на мач от родната Първа лига


Христо Крушарски засипа със суперлативи Ивайло Петев и го покани на мач от родната Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2252 0

Бившият собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски покани Ивайло Петев на мач от родната Първа лига. Специалистът е селекционер на Босна и Херцеговина, която спечели първото място в групата си в Лигата на нациите и се класира за най-високата дивизия на турнира.

Бизнеснемът, който е в добри отношения с Петев, желае да изгледат мача между Локомотив и ЦСКА 1948 в Пловдив идния понеделник.

За мен Ивайло Петев е от треньорите с най- висок ранг от българските му колеги", обяви Крушарски пред колегите от „Дспорт“.

Чуваме се често с него и това ми даде повод ,в качеството ми на фен на Локомотив, да го поканя в понеделник на мача ни с ЦСКА 1948. Той обеща,ако ангажиментите му позволят, да дойде и да гледаме очаквания с голям интерес двубой“, продължи бизнесменът.

Няма аз да правя оценка на Ивайло Петев като треньор. Това, което прави с Босна и Херцеговина е достатъчен атестат за неговия професионализъм. Само преди дни той класира Босна и Херцеговина за Лига А на турнира Лига на нациите. Победиха Черна гора с 1:0 и затвърдиха доброто си представяне през последната година. 

"В Босна и Херцеговина подобаващо отчетоха приноса на Петев към националния им отбор. Той се пребори през годините, в които е начело на този отбор, да си извоюва уважението,след като бе посрещнат със съмнения“, категоричен е Крушарски.

"В неделя ще обядваме с Ивайло и тогава той ще знае със сигурност дали ще може да посети Пловдив в понеделник и да гледаме Локо – ЦСКА 1948“, сподели той.

Крушарски пожела повече български треньори да стигнат нивото на Ивайло Петев и да застанат начело на реномирани европейски клубни и национални отбори.

А ето кой футболист на Локо Пд си хареса Петев за националния отбор на Босна и Херцеговина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички